SLOVÁCKÁ KUCHYNĚ
Studený předkrm: | ||
80 g | Králičí paštika s ovocnou omáčkou, cibulový chléb /1,3,12/ | 35,- Kč |
Polévka: | ||
0,22 l | Ščedračka /1,9,12/ | 30,- Kč |
0,22 l | Kyselice s klobásou /1,7,12/ | 30,- Kč |
Hotová jídla: | ||
150 g | Bolehošťský řízek, houbová omáčka, rýže /1,12/ | 95,- Kč |
150 g | Uzené maso, povidlová omáčka, bramborové knedlíky /1,7,8,12/ | 95,- Kč |
150 g | Kachní prsa na česneku, červené zelí, patenty /1,3/ | 99,- Kč |
300 g | Šumajzl, kyselý okurek /1,2,12/ | 70,- Kč |
240 g | Sýrové pirohy s listovým špenátem /1,3,7,8,12/ | 85,- Kč |
Dezert: | ||
110 g | Smažená hruška s vanilkovou omáčkou /1,3,7/ | 35,- Kč |
100 g | Štědrák /1,3,7,12/ | 45,- Kč |
Hmotnost masa je uvedena v syrovém stavu. | ||
K dennímu menu si můžete zakoupit menu box v hodnotě 5,- Kč. | ||